Bestsellers

WOLDEKBED SUPER WOOL wasbaar & antistofmijt - 250gr of 450gr

WOLDEKBED SUPER WOOL wasbaar & antistofmijt - 250gr of 450gr

Onze dekbedden in 100% BELGISCHE wol : Soepel, licht, zacht, vol en gezond warm, voor een ongeëvenaard comfort en een rustige, herstellende slaap. 

Woldekbed, machinewasbaar. Wol en de technologieën om wol te behandelen evolueren en passen zich aan onze huidige levensstijl aan. Vandaag de dag is onze wol niet alleen gezond, comfortabel en natuurlijk ... maar ook praktisch!

U kunt dit dekbed in de machine wassen op 30 °C met een programma voor wol. Drogen in de droogkast is nog steeds verboden.

De dekbedden van dit gamma zijn behandeld met ESSENTIAL by Proneem - Antihuisstofmijt & Antibacterieel – 100% ACTIEVE bestanddelen van NATUURLIJKE oorsprong.

Alle onze dekbedden van 2 diktes worden apart verkocht en zijn ontworpen om onderling te worden gecombineerd met een slim systeem van drukknopen, zodat u ze naar uw wensen en naar uw budget kunt combineren. Alle combinaties zijn mogelijk : "winter + zomer", "zomer + zomer" en ook "winter + winter". Zodat u uw woldekbed in ELK SEIZOEN kunt gebruiken.

WARME, "winter of tussenseizoen" : 450 gram wol per m²

OF

LICHT, "zomer" : 250 gram wol par m²

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)
Prijs € 198,35

Onze "WINTER of TUSSESEIZOEN" woldekbed warme, soepel, zacht en ademend zijn.  Ze zijn met 450 gr wol per m² gevuld.  Voor een ongeëvenaard comfort en een rustige, herstellende slaap. - AANPASBAAR, onze dekbedden zijn verkrijgbaar in 2 verschillende diktes. Ze zijn onderling combineerbaar dankzij een ingenieus system met drukknoopjes. Zie ook onze...

Prijs € 161,16

Onze "ZOMER" woldekbed licht, soepel, zacht en ademend zijn.  Ze zijn met 250 gr wol per m² gevuld.  Voor een ongeëvenaard comfort en een rustige, herstellende slaap. Afhandelijk van uw gevoeligheid kan het zomerdekbed zonder problemen worden gebruik vanaf 18°C tot veel hogere temperaturen ! Dankzij de uitzonderlijke vochtopname van wol transpireert u...