YOU & ME (Volle), 100% AANPASBAAR - Wasbaar Dekbed van Belgische Wol

9024

Een wollen dekbed voor perfect nachten met je PARTNER. 

Voortaan kan elke partner slapen onder de woldikte die hij verkiest, zonder de ander te storen. 

Ben je een koukleum ? Of heb je het juist vaak te warm ? Heb je nooit dezelfde temperatuur als je partner ? 

Ons VOLLE WOLLEN DEKBED YOU & ME bestaat uit een warme "winter" -helft (450gr/m²) die aan de lichte "zomer" -helft (250gr/m²)wordt bevestigd met een rits. 

Met zijn uitgekiend drukknoopsysteem biedt het dekbed YOU & ME een antwoord op elke specifieke situatie.

DIKTE : 1 WARME helft ("winter") 450gr wol/m² bevestigd aan 1 LICHTE helft ("zomer"), 250gr wol/m².

AFMETINGEN : 240cm x 220cm

Extra troef, je kunt dit dekbed op 30°C in de machine wassen met een wolprogramma. Zelfs de grotere modellen in deze serie kun je gemakkelijk thuis in de wasmachine wassen, omdat je ze in twee kunt opsplitsen door eenvoudig de rits open te trekken. 

Kun je een tweede laagje wol gebruiken, maar je partner niet ?

Kies in dat geval, als aanvulling :

Of, een HALF YOU & ME DEKBED "WINTER" om als tweede laag aan de "ZOMER" kant van het volle You & Me dekbed te bevestigen. Je krijgt een "winter + zomer" kant en een "winter" kant.

Of, een HALF YOU & ME DEKBED "ZOMER" om als tweede laag aan de "WINTNER" kant van het volle You & Me dekbed te bevestigen. Je krijgt een "zomer + winter" kant en een "zomer" kant. 

De HALF heeft immers drukknopen over zijn volledige omtrek om hem stevig vast te maken aan de gekozen helft van de VOLLE YOU & ME.

DIKTE : 450gr/m² (warm, "winter") OF

            250gr/m² (licht, "zomer")

AFMETINGEN : 120cm x 220cm 

Het is uiteraard een WOLLEN DEKBED dat je prefect in de wasmachine kunt wassen met een wolprogramma van max. 30°C. Gebruik GEEN droogtrommel. 

De wollen dekbedden in dit assortiment zijn behandeld met ESSENTIAL van Proneem - Tegen stofmijt en bacteriën - 100% NATUURLIJKE ACTIEVE INGREDIËNTEN. 

Anti-acariens

Afmetingen
€ 396,69

Andere combinaties You & Me :

Waarom een rits in het midden van het YOU & ME-dekbed ? 

Met twee YOU & ME-dekbedden en een ritssluiting ben je opgewassen tegen elke situatie :

- Het is altijd mogelijk om later of bij een andere gelegenheid een dekbed samen te stellen dat aan beide zijde homogeen is dankzij de centrale ritssluiting. Je beschikt dus over een groot "zomer"-dekbed van 240x220 EN een groot "winter"-dekbed van 240x220, al dan niet aan elkaar te bevestigen. 

- Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid om aan de ene kant twee lagen te hebben en aan de andere kant slechts één laag. 

SAMENSTELLING:

Vulling: 100% ZUIVERE BELGISCHE SCHEERWOL.

Stof: 100% KATOEN.

 

 ONDERHOUDSINSTRUCTIES:

-   Bij een voorvalletje of ten hoogste eenmaal per jaar: In de machine wassen met een wolprogramma van max. 30 °C en met een speciaal wolwasmiddel. Gebruik GEEN elektrische droogtrommel.

-   Wol produceert een beetje statische elektriciteit waardoor hij geen stof of geuren vasthoudt: het materiaal wordt niet gemakkelijk vuil en moet veel minder vaak worden gewassen. 

 

picto-no-sechoir-2.png 

Je bent misschien ook geïnteresseerd in