EEN LOKAAL, ETHISCH EN EERLIJK product

De traditionele "schapenvacht" van onze grootmoeders is terug van weggeweest bij LANADO, met strenge kwaliteitsrichtlijnen aangepast aan de huidige voorschriften.

In nauwe samenwerking met La Bergerie du Gros Cron (Belgische schapenkwekerij - Biologische landbouw), een bedrijf in Lahage, Luxemburg dat wordt beheerd door Patrice Rampanelli, stelt LANADO u dit nieuwe product voor. Het bedrijf produceert gezond en smakelijk lamsvlees en wol. De wol verwerken we al in onze dekbedden, hoofdkussens en bovenmatrassen, maar we hebben besloten om ook het lamsvel de plaats te geven die het verdient.

Onze grootmoeders wisten het: een lamsvel kan voor van alles worden gebruikt en biedt een uitzonderlijk comfort voor de hele familie. De lamsvellen werden speciaal geselecteerd en bestudeerd voor het welzijn van uw baby. Ze zijn echter ook "trendy" in een knus en gezellig interieur.

Waarom lamsvel?

1)       voor zijn isolerende en temperatuurregulerende eigenschappen het houdt warm in de winter en absorbeert het zweet in de zomer. Gedaan met dat gevoel van vocht in het bed. Wol kan ongeveer 30% van zijn gewicht aan water absorberen zonder het gevoel te geven van vochtig te zijn. Vervolgens voert het dit vocht langzaam af. Deze natuurlijke regulatie kan de "thermische schok" of "koudeslag" als gevolg van het afkoelen van het zweet op de huid voorkomen.

2)        voor een optimale ondersteuning en een goede verdeling van de drukpunten van het lichaam bij bedlegerige of geïmmobiliseerde mensen.

Ontdek HIER de duizend mogelijke toepassingen:

ü  Op de matras van het babybedje, in de wieg, in de kinderwagen, in het wandelwagentje, in de relax, in de Maxi-Cosi™, in de babybox (park) of gewoon op de grond voor een goede isolatie tegen de kou.

ü  Erg trendy versiering als tapijt naast het bed, in uw fauteuil of canapé voor lekker warme winteravonden.

 

ü  Voor uw comfort, aan het voeteinde van uw bed om uw voeten te verwarmen, op uw kantoorstoel of op de stoel van uw auto.

 

ü  Om het comfort van de rolwagen te verbeteren voor personen met beperkte mobiliteit.

 

ü  Om het leed van bedlegerige personen te verlichten en het risico op het verschijnen van doorligwonden te voorkomen.