HALF YOU & ME - 100% AANPASBAAR - Wasbaar Dekbed van Belgische Wol

9024-1

Aanvulling bij het volledige dekbed YOU & ME, te gebruiken als toplaag.

Dankzij het uitgekiende drukknoopsysteem voeg je deze HALF YOU & ME toe aan je basisdekbed YOU & ME uit één stuk. Het gaat om een extra laag die je aan een van beide helften kunt toevoegen.

 

De HALF YOU & ME DEKBED "WINTER" om als tweede laag aan de "ZOMER" kant van het volle You & Me dekbed te bevestigen. Je krijgt een "winter + zomer" kant en een "winter" kant.

De HALF YOU & ME DEKBED "ZOMER" om als tweede laag aan de "WINTNER" kant van het volle You & Me dekbed te bevestigen. Je krijgt een "zomer + winter" kant en een "zomer" kant. 

De HALF heeft immers drukknopen over zijn volledige omtrek om hem stevig vast te maken aan de gekozen helft van de VOLLE YOU & ME.

De HALF YOU & ME dekbedden zijn verkrijgbaar in een warme (winter) versie van 450gr wol/m² en een lichte (zomer) versie van 250gr wol/m².

Afmetingen : 120cm x 220cm (= de helft van een volledige YOU & ME van 240cmx220cm)

Voorstaan kan elke partner slapen onder de woldikte die hij verkiest, zonder de ander te storen. 

 

Het is uiteraard een WOLLEN DEKBED dat je prefect in de wasmachine kunt wassen met een wolprogramma van max. 30°C. Gebruik GEEN droogtrommel. 

De wollen dekbedden in dit assortiment zijn behandeld met ESSENTIAL van Proneem - Tegen stofmijt en bacteriën - 100% NATUURLIJKE ACTIEVE INGREDIËNTEN. 

Anti-acariens

Afmetingen
€ 164,46

SAMENSTELLING:

Vulling: 100% ZUIVERE BELGISCHE SCHEERWOL.

Stof: 100% KATOEN.

 

 ONDERHOUDSINSTRUCTIES:

-   Bij een voorvalletje of ten hoogste eenmaal per jaar: In de machine wassen met een wolprogramma van max. 30 °C en met een speciaal wolwasmiddel. Gebruik GEEN elektrische droogtrommel.

-   Wol produceert een beetje statische elektriciteit waardoor hij geen stof of geuren vasthoudt: het materiaal wordt niet gemakkelijk vuil en moet veel minder vaak worden gewassen. 

 

picto-no-sechoir-2.png

Je bent misschien ook geïnteresseerd in