WOLDEKMATRAS Comfort

De DEKMATRAS COMFORT LANADO werd herwerkt voor een maximaal comfort. U slaapt op een dikke laag wol van 1000 g/m² die het comfort van uw matras verbetert.

De dekmatras LANADO is gevuld met 450 g/m² 100 % ZUIVERE BELGISCHE WOL. De WINTERkant bestaat uit wolfluweel van 550 g/m². De ZOMERkant bestaat uit 100 % perkal, ideaal voor de zomernachten.

Leg de bovenmatras rechtstreeks op uw matras. Gemakkelijk te bevestigen dankzij de brede elastische band op elke hoek. Bedek de matras vervolgens met een hoeslaken in 100 % natuurlijk katoen of linnen. Geniet volop van de voordelen die wol biedt, zowel 's zomers als 's winters.

Wol absorbeert vocht en zweet, waardoor uw lichaam de hele nacht een optimale en comfortabele temperatuur kan behouden ongeacht het seizoen. De garantie op een rustige en herstellende slaap!

1000 g wol/m²

Afmetingen
€ 164,46
Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Wilt u deze producten zien en aanraken voor u een beslissing neemt? Kom dan naar een van onze verkooppunten.

Wol produceert weinig statische elektriciteit en houdt dus geen stof of geuren vast. Wol wordt niet gemakkelijk vuil en moet minder snel worden gereinigd dan andere vezels. Goed verluchten is vaak al voldoende.

In geval van nood of hooguit een keer per jaar kunt u de wollen bovenmatras comfort Lanado laten reinigen in de stomerij.Je bent misschien ook geïnteresseerd in