MELKLAMSVEL – korte & zachte wol - België

Oorsprong  : België  - LOKAAL, ETHISCH & FAIR 

Een ongelooflijk fijne en soepele huid. De wol is kort, fijn, vol en ongewoon zacht. Dit is de Rolls Royce onder de lamsvellen. Elk stuk is uniek. De vorm, dikte en kleur kunnen dus enigszins variëren van klassiek gebroken wit tot beige of bruingrijze tinten die de huid een natuurlijke en wilde look geven waaraan u niet kunt weerstaan. 

Voor in de wieg, de kinderwagen, voor op de babymatras of zelfs als vloerkleedje aan uw bed. 

Lengte tussen 70 en 80 cm.

Beschikbaar in TARA looing (natuurlijke kleur) en in RELUGAN looing (medische, gouden kleur, wasbaar) :

-           - Een TARA-looiing is een procedé waarbij natuurlijke extracten gebruikt worden, zonder toevoeging van chroom of andere giftige stoffen. De plantaardige looiing gebeurt op basis van de vrucht van de taraboom, die wordt gekweekt in Peru en Brazilië. Het bijzondere aan dit procedé is dat de natuurlijke kleur van uw lamsvel behouden blijft.

  -  Een RELUGAN-looiing is een milieuvriendelijk procedé, zonder toevoeging van chroom of andere giftige stoffen. De behandeling geeft de huid haar mooie gouden kleur. Het procedé wordt ook wel "medische looiing" genoemd. Uw lamsvel kan (indien nodig) worden gewassen op 30 °C, met de hand of in de machine op een programma voor wol en met een speciaal wolwasmiddel. 

-  - 

Afmetingen
€ 99,17

ONDERHOUDSINSTRUCTIES:

Voor alle soorten huiden met een TARA- en RELUGAN-looiing volstaat een goede verluchting. Het is ook belangrijk om de huid regelmatig te borstelen met een borstel die onzuiverheden kan verwijderen en haar opnieuw soepel en zacht maakt. Gebruik een vochtige doek om vuil te verwijderen.

U kunt de RELUGAN-gelooide huiden indien nodig wassen op 30°C, met de hand of in de machine op een programma voor wol en met een speciaal wolwasmiddel.

·         Laat uw lamsvel vervolgens drogen, maar leg de huid niet in de buurt van een warmtebron of in de zon en rol de huid op.

·         Uw lamsvel kan na het drogen een beetje stijf aanvoelen. Om de huid opnieuw soepel te maken volstaat het om haar goed los te wrijven.

·         U kunt ook de indruk hebben dat de huid gekrompen is, maar dit lijkt alleen maar zo. Nadat ze losgewreven werd, neemt ze langzaam terug haar oorspronkelijke grootte aan.

Write your review!

17-03-2023

Magnifique

Magnifique peau d'agnelet, qualité et douceur exceptionnelles.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in