PACK YOU & ME : Volle + Half "zomer"

9025

Een wollen dekbed voor perfect nachten met je PARTNER. 

De oplossing voor : 1 woldekbed van 240cm x 220cm met een kant van 1 laag "zomer 250gr wol" en de andere kant van 2 lagen "1 winter 450gr + 1 zomer 250gr"

Dit pack bestaat uit 2 woldekbedden :

1) VOLLE WOLLEN DEKBED YOU & ME bestaat uit een warme "winter" -helft (450gr/m²) die aan de lichte "zomer" -helft (250gr/m²)wordt bevestigd met een rits. 

Met zijn uitgekiend drukknoopsysteem biedt het dekbed YOU & ME een antwoord op elke specifieke situatie.

DIKTE : 1 WARME helft ("winter") 450gr wol/m² bevestigd aan 1 LICHTE helft ("zomer"), 250gr wol/m².

AFMETINGEN : 240cm x 220cm

Extra troef, je kunt dit dekbed op 30°C in de machine wassen met een wolprogramma. Zelfs de grotere modellen in deze serie kun je gemakkelijk thuis in de wasmachine wassen, omdat je ze in twee kunt opsplitsen door eenvoudig de rits open te trekken. 

2) HALF YOU & ME DEKBED "ZOMER" om als tweede laag aan de "WINTNER" kant van het volle You & Me dekbed te bevestigen. Je krijgt een "zomer + winter" kant en een "zomer" kant. 

De HALF heeft immers drukknopen over zijn volledige omtrek om hem stevig vast te maken aan de gekozen helft van de VOLLE YOU & ME.

DIKTE : 250gr/m² (licht, "zomer") 

            

AFMETINGEN : 120cm x 220cm 

Met dit pack van 2 woldekbedden, u bespaart 106€

Het is uiteraard een WOLLEN DEKBED dat je prefect in de wasmachine kunt wassen met een wolprogramma van max. 30°C. Gebruik GEEN droogtrommel. 

De wollen dekbedden in dit assortiment zijn behandeld met ESSENTIAL van Proneem - Tegen stofmijt en bacteriën - 100% NATUURLIJKE ACTIEVE INGREDIËNTEN. 

Anti-acariens

SAMENSTELLING:

Vulling: 100% ZUIVERE BELGISCHE SCHEERWOL.

Stof: 100% KATOEN.

 

 ONDERHOUDSINSTRUCTIES:

-   Bij een voorvalletje of ten hoogste eenmaal per jaar: In de machine wassen met een wolprogramma van max. 30 °C en met een speciaal wolwasmiddel. Gebruik GEEN elektrische droogtrommel.