• Aanbieding!

WOLLEN LAMSVEL langer wol - Duitsland

Oorsprong : Zwarte woud – Duitsland

Een lamsvel dat “wolliger” is door de wol die iets langer is. De huid voelt aan als zijde en is ongewoon zacht.

Elk stuk is uniek. De vorm, dikte en kleur kunnen dus enigszins variëren van klassiek gebroken wit tot beige of bruingrijze tinten die de huid een natuurlijke en wilde look geven waaraan u niet kunt weerstaan. 

 In bed op de baby matras, voor de maxy-cosi, de wandelwagen, de wieg van uw baby en als zitvlak in de relax, op de bureaustoel, de autozetel of zelfs als vloerkleedje aan uw bed . Het verhoogt ook het comfort van bedlegerige personen.

Lengte tussen 90 en 100 cm

Beschikbaar in RELUGAN looing (medische, gouden kleur, wasbaar).

-         Een Relugan-looiing is een milieuvriendelijk procedé, zonder toevoeging van chroom of andere giftige stoffen. De behandeling geeft de huid haar mooie gouden kleur. Het procedé wordt ook wel "medische looiing" genoemd. Uw lamsvel kan (indien nodig) worden gewassen op 30 °C,  met de hand of in de machine op een programma voor wol en met een speciaal wolwasmiddel.

ONDERHOUDSINSTRUCTIES:

 

Voor alle soorten huiden met een TARAen RELUGAN-looiing volstaat een goede verluchting. Het is ook belangrijk om de huid regelmatig te borstelen met een borstel die onzuiverheden kan verwijderen en haar opnieuw soepel en zacht maakt. Gebruik een vochtige doek om vuil te verwijderen.

 

U kunt de RELUGAN-gelooide huiden indien nodig wassen op 30°C, met de hand of in de machine op een programma voor wol en met een speciaal wolwasmiddel.

·         Laat uw lamsvel vervolgens drogen, maar leg de huid niet in de buurt van een warmtebron of in de zon en rol de huid op.

·         Uw lamsvel kan na het drogen een beetje stijf aanvoelen. Om de huid opnieuw soepel te maken volstaat het om haar goed los te wrijven.

·         U kunt ook de indruk hebben dat de huid gekrompen is, maar dit lijkt alleen maar zo. Nadat ze losgewreven werd, neemt ze langzaam terug haar oorspronkelijke grootte aan.