WOLDEKBED BIOLOGISCHE textiel gecertificeerde - 250gr of 450gr

WOLDEKBED BIOLOGISCHE textiel gecertificeerde - 250gr of 450gr

Dit DEKBED in WOL word geproduceerd door  Belgische schapenfokkers  CERTISYS-gecertificeerd (biologische landbouw). De dekbedhoes is gemaakt van 100% KATOEN PERCALE. Een stof van topkwaliteit die bijzonder soepel en zacht is.

Dit wollen dekbed is gecertificeerd “Biologische textile” volgens de GOTS benchmark (Global Organic Textile Standard) – 100% vezels uit biologische landbouw.

De GOTS benchmark beoordeelt de SOCIALE en ECOLOGISCHE aspecten van het product en de vervaardiging. 

 

Alle onze dekbedden van 2 diktes worden apart verkocht en zijn ontworpen om onderling te worden gecombineerd met een slim systeem van drukknopen, zodat u ze naar uw wensen en naar uw budget kunt combineren. Alle combinaties zijn mogelijk : "winter + zomer", "zomer + zomer" en ook "winter + winter". 

WARME, "winter of tussenseizoen" : 450 gram wol per m²

LICHT, "zomer" : 250 gram wol par m²

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)
Prijs € 210,74

Onze "WINTER of TUSSESEIZOEN" woldekbed warme, soepel, zacht en ademend zijn.  Ze zijn met 450 gr wol per m² gevuld.  Voor een ongeëvenaard comfort en een rustige, herstellende slaap. - AANPASBAAR, onze dekbedden zijn verkrijgbaar in 2 verschillende diktes. Ze zijn onderling combineerbaar dankzij een ingenieus system met drukknoopjes. Zie ook onze...

Prijs € 164,46

Onze "ZOMER" woldekbed licht, soepel, zacht en ademend zijn.  Ze zijn met 250 gr wol per m² gevuld.  Voor een ongeëvenaard comfort en een rustige, herstellende slaap. Afhandelijk van uw gevoeligheid kan het zomerdekbed zonder problemen worden gebruik vanaf 18°C tot veel hogere temperaturen ! Dankzij de uitzonderlijke vochtopname van wol transpireert u...