WOLDEKBED SUPER WOOL, WASBAAR

WOLDEKBED, MACHINEWASBAAR. Wol en de technologieën om wol te behandelen evolueren en passen zich aan onze huidige levensstijl aan. Vandaag de dag is onze wol niet alleen gezond, comfortabel en natuurlijk ... maar ook praktisch! U kunt dit dekbed in de machine wassen op max. 40 °C met een programma voor wol. Opgelet: drogen in de droogkast is nog steeds verboden. 

Antistofmijt & Antibacteriële met PURESSENTIAL by Proneem - 100% NATURAL ACTIVE INGREDIENTS

Afmetingen
€ 225,00
Inclusief belasting
Aantal

  • Garanties sécurité (à modifier dans le module "Réassurance") Garanties sécurité (à modifier dans le module "Réassurance")
  • Politique de livraison (à modifier dans le module "Réassurance") Politique de livraison (à modifier dans le module "Réassurance")

Wilt u deze producten zien en aanraken voor u een beslissing neemt? Kom dan naar een van onze verkooppunten.

Wol produceert weinig statische elektriciteit en houdt dus geen stof of geuren vast. Wol wordt niet gemakkelijk vuil en moet minder snel worden gereinigd dan andere vezels. Goed verluchten is vaak al voldoende.

In geval van nood of hooguit een keer per jaar kunt u de wollen dekbedden Lanado wassen in de machine op max. 40 °C met een programma voor wol en een aangepast wasmiddel. Opgelet : drogen in de droogkast is verboden.