LUXEHOOFDKUSSEN SUPER WOOL, WASBAAR

De hoes van de kussens bestaat uit gewatteerde perkal met een dun laagje wol. De hoes is gevuld met wollen bolletjes die in de machine kunnen worden gewassen op max. 40 °C met een programma voor wol (droogkast verboden).

U bepaalt zelf de stevigheid van uw kussen door wollen bolletjes weg te nemen of toe te voegen. Uw slaap is kostbaar; pas uw kussen aan uw behoeften aan voor een maximaal comfort. 

Afmetingen
€ 89,00
Inclusief belasting
Aantal

  • Garanties sécurité (à modifier dans le module "Réassurance") Garanties sécurité (à modifier dans le module "Réassurance")
  • Politique de livraison (à modifier dans le module "Réassurance") Politique de livraison (à modifier dans le module "Réassurance")

Wilt u deze producten zien en aanraken voor u een beslissing neemt? Kom dan naar een van onze verkooppunten.

Wol produceert weinig statische elektriciteit en houdt dus geen stof of geuren vast. Wol wordt niet gemakkelijk vuil en moet minder snel worden gereinigd dan andere vezels. Goed verluchten is vaak al voldoende.

In geval van nood kunt u de hoofdkussens wassen in de machine op max. 40 °C met een programma voor wol en een aangepast wasmiddel. Opgelet: drogen in de droogkast is verboden.